Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«ΠαίΖΩ για μένα, για σένα, για όλους» και στην Πάργα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας, στο πλαίσιο των δράσεων του, διοργανώνει στην Πάργα εκδήλωση αλληλεγγύης για τα παιδιά, με τίτλο : ΠαίΖΩ για μένα, για σένα, για όλους Παιχνίδια αλληλεγγύης για παιδιά 6 έως 12 ετών.
Η εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στην Πλατεία Καρύδη περιλαμβάνει παντομίμα, κουκλοθέατρο, ζωγραφική και ένα κεφάτο, αυτοσχέδιο Λούνα Παρκ.

Να θυμίσουμε ότι ανάλογη εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στην Πρέβεζα. Η ομάδα επικοινωνίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης αναφέρει ότι το παιδί είναι συνυφασμένο με το παιχνίδι και τη ζωή. Γιατί ζωή δεν σημαίνει μόνο επιβίωση, δουλειά για τους γονείς, τροφή, στέγη, εμβόλια και φάρμακα αλλά και παιχνίδι, ξενοιασιά, χαρά, δημιουργία, παιδεία και τέχνη. Τα παιδιά λοιπόν παίζουν για να διεκδικήσουν τη ζωή που τους ανήκει, αλλά και να στηρίξουν τη ζωή άλλων παιδιών και τη δική τους μέσω της αλληλεγγύης.

Την Κυριακή θα περιμένουν τα παιδιά αλληλέγγυοι εθελοντές για να παίξουν μαζί τους και αντί για εισιτήριο θα δέχονται φάρμακα για παιδιά(παιδικές αντιβιώσεις, αντιπυρετικά, εισπνεόμενα κ.λπ.) και γάλατα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Πάργας. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Δήμο Πάργας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου