Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Το "Ioannina Street Theater Festival" έρχεται να μεταμορφώσει την πόλη σε υπαίθρια σκηνή!

Το 1ο φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Ιωαννίνων "Ioannina Street Theater Festival" έρχεται να μεταμορφώσει την πόλη σε υπαίθρια σκηνή στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2012.

Παραστάσεις θεάτρου δρόμου, τσίρκου, κουκλοθέατρου, χορού από την κεντρική πλατεία έως την Καλλάρη και από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη έως το Λιμανάκι (Σφαγεία), και πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων με bazaar χειροποίητων ειδών, παρελάσεις και parties θα ξεσηκώσουν την πόλη, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εργαστήρια πλούσιας θεματολογίας.


Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση του συμμετοχικού χαρακτήρα του φεστιβάλ και στην εξοικείωση του Γιαννιώτικου κοινού με το θέατρο δρόμου ως μορφή έκφρασης και τέχνης.

Ενημερωθείτε για τα νέα του φεστιβάλ από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.streetheater.gr καθώς και από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης: Facebook  και Twitter:


Το Ioannina Street Theater Festival συνδιοργανώνεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Multi-art Projects, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου